July 17

0 comments

Wat geeft jou inspiratie om door te gaan?

Deze week geen stukje tekst erbij…, mijn inspiratie is even op. Afgelopen dagen heel druk geweest met het maken en bijwerken van een training, dus wel even uitgeschreven. Of toch wel…?

En als ik eenmaal begin dan schrijf ik hier zo weer een stukje. Ook al gaat het misschien niet direct ergens over. Ik merk dat ik toch fijn aan het schrijven ben. Een van mijn grote blokkades van de afgelopen tijd. Door hieraan gewerkt te hebben merk ik dat het me wel weer gemakkelijker af gaat. En dat is groei!

Groei geeft mij inspiratie. Continu merken dat ik meer kan dan op eerdere momenten. Onlangs zat ik in een training en daarbij keek ik terug op een periode van 4 jaar toen ik in diezelfde training zat. Ik schrok dat het pas 4 jaar was. Het leek al veel langer vanwege de groei die ik in de tussentijd had gemaakt. Ik ben in die tijd voor mezelf begonnen, daarnaast ook Permista opgebouwd. Groei, groei, groei.

Ow, en nu ik dit schrijf denk ik, maar er is meer! Ik kan namelijk ook erg geïnspireerd raken door natuur of moderne architectuur. Of, nog mooier, gecombineerd! Zo maar even een voorbeeld:

Wauw, en dan te bedenken dat mensen dit kunnen bedenken, ontwerpen én bouwen! Over inspiratie gesproken.

En dat….. geeft me aan het eind een gelukkig gevoel! Dat ik lekker bezig ben en dat ik op de goede weg zit.

Het betrof trouwens deze training (aanrader): https://remcoclaassen.nl/trainingen/de-essentie-van-leiderschap/ (of volg een dergelijke training over groei bij mij!)


Tags

doorgaan, doorzetten, groei, inspiratie, volhouden, vvdw


You may also like

Bezieling

Bezieling
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}