April 17

0 comments

Over welke angst zou jij je graag heen willen zetten?

Iedereen heeft angst, en dat is maar goed ook. Als we nergens bang voor zouden zijn, dan is er best een grote kans dat we onszelf niet in leven kunnen houden. Dan steken we bijvoorbeeld de straat over zonder te kijken. Angst is een overtreffende trap van bang zijn.Het mooie, maar ook vervelende, is dat dit voor het grootste gedeelte allemaal ons hoofd afspeelt. Door de overtuigingen of ervaringen die we hebben.

Zelf vind ik het bijvoorbeeld nog steeds erg spannend mijn eigen meningen (zoals dit soort stukjes tekst) naar buiten te brengen, om nog maar niet te denken aan een filmpje van mezelf (ja, dit komt ook snel!). Ik kan prima bedenken dat dit niet reeeël is, maar dit komt toch echt neer op gevoelens (diep) van binnen. Angst dat iemand mij afwijst omdat ik een mening heb, of angst omdat mensen er wat van vinden.

En toch is het mogelijk om er vanaf te komen. Afgelopen weekend was ik op het seminar van Tony Robbins en daar heb ik onder andere aan een 3tal belemmerende overtuigingen gewerkt. Een bijzonder traject en het werkt!
Kan en mag ik jou hierbij ook helpen?


Tags

angst, groei, stress, wk16


You may also like

Bezieling

Bezieling
Leave a Repl​​​​​y
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}