Anderen over Permista / Mark:

Na een gesprek met Mark heb ik kluwen informatie weer teruggebracht in een overzichtelijke structuur.

Mark is toegankelijk en meevoelend. Vanuit die kwaliteiten heeft hij me steeds geholpen, door stukjes met me mee te lopen en de juiste vragen te stellen op het goede moment.

Ik heb meer inzicht in mijn ambities en de stappen die ik kan zetten om die te realiseren.

Go! Houd jezelf niet tegen in je groei. De wereld wacht op je.

Sander

Mark als voedingsbodem voor nieuwe ideeen.

Intervisies met Mark ervaar ik als een voedingsbodem om nieuwe ideeën te testen , uit te werken en een plaats te geven binnen mijn opvattingen. Bij Mark krijg ik het gevoel dat er echt geluisterd wordt naar mijn verhaal. Mede hierdoor kan het gesprek alle kanten opgaan; geld, relaties, zelfbeeld, communicatie en ambitie. In de dagen na een sessie met Mark heb ik weer een hoop 'food for thought' om verder te komen in mijn ontplooiing.

Door met elkaar te sparren heb ik nieuwe communicatie technieken geleerd,(bijvoorbeeld LSD: Luisteren, Samenvatten,Doorvragen) en ben ik mij bewuster geworden van hoe ik mij verbaal en nonverbaal kan profileren. Al verschillen we in onze opvattingen over geld, Mark heeft me wel verschillende perspectieven laten zien over dit omstreden onderwerp.

Thomas Booij

In fijne sessie waarbij we als coach/coaches maar ook als vriend hebben zitten praten

Fijn. Mark was geduldig en stuurde niet inhoudelijk maar op de weg van de oefening, liet mij praten. Kan gezien we elkaar prive kennen lastig zijn maar hij kon dit op het moment scheiden.

Bevestiging van een aantal zaken die ik ook moet vinden in mijn nieuwe job en dat ook moet zoeken. Of is de job ok en moet de combi prive job ok zijn.

Thuur

Waardevol!

Erg prettig. Je biedt echt een luisterend oor, je vraagt door en oordeelt niet. Je hebt een heel rustige uitstraling en je belicht dingen weer van een andere kant.

Ik heb meer zelfvertrouwen en inzichten over mezelf gegeven. Je helpt me net even over die (spannende) drempel heen om toch dingen aan te pakken en positief te bekijken.

Barbara Slaghek

Heerlijke en inspirerende sessies!

Heel fijn, veel ruimte voor ontstaan van hulpvraag en natuurlijke oplossingen

Veel vreugde, hernieuwd plezier in mijn zijn, missie en visie verhelderd.

Mara Kuijpers

Mark is een topcoach!

Mark is een zeer veelzijdige trainer en combineert twee prachtkwaliteiten Enerzijds is hij vakkundig en didactisch scherp op de inhoud, anderzijds kan hij als geen ander dit verbinden met gevoel. Mark luistert oprecht en stelt de juiste vragen en laat jou zelf het antwoord ontdekken. Kortom een topcoach voor iedereen die verder wil groeien.

Handige vakkundige tips, denken in oplossingen!

Ga zo door!

Mariska Wessel