Mark

Waarom doe ik dit?

In de loop van de afgelopen 10 jaar heb ik meerdere verschillende banen en werkgevers gehad. Na mijn studies ging ik bedrijfsmatig verder studeren en ben eigenlijk nooit gestopt ermee. Heerlijk om kennis te blijven vergaren. Maar waarom, en wat het grotere doel was dat ik voor ogen had? Geen flauw idee!

Het maakte mij ook niet gelukkig. Natuurlijk, geld verdienen is leuk. Maar als dat op een manier gaat die niet bij je past kost het je echt meer energie dan dat het je oplevert.

Uiteindelijk gaat dat knellen. Zo ook bij mij.

Na het vele werken heb ik mezelf ook nog eens continu ontwikkeld en kennis bijgebracht op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en effectief leiderschap. Leider van je eigen leven.

Hier haal ik zoveel energie uit, energie die ik graag wil doorgeven. Invulling geven aan mijn mission statement!


Mijn personal mission statement:

Ik, Mark Tissink, blijf groeien en help anderen daarbij. Ik ben open over mijn handelen en empathisch in de verbinding met mezelf. Ik geniet van de vrijheid die ik bereik door mijn succes na te streven en nieuwe dingen te ontplooien. Inspiratie komt vanuit al het mooie en creatieve dat ik overal zie op de wereld. Ik geniet met Evelien, familie en vrienden van een comfortabel leven.

Wil jij ook zo’n gaaf personal mission statement die meer sturing en focus in je leven gaat toevoegen?
Misschien is een training dan wat voor jou!


Waar staat Permista voor?

De naam die ik bedacht heb is op twee manieren uit te leggen:

1) Personal mission statement.
Het is misschien niet de kortste afkorting voor dit woord, maar wel degene die geen extra betekenis erbij heeft. If you know what I mean….
Dit personal mission statement is het middel waarin ik geloof! Ik geloof daarbij op meer focus en meer gerichte actie om de dingen te bereiken in je leven die je ook daadwerkelijk wíl bereiken!

2) Het woord ‘permit’ zit er in. Afkomstig van het engelse permit. Toestaan, veroorloven of gunnen.
Jezelf toestaan om te leven. Jezelf toestaan om keuzes te maken. Jezelf toestaan het beste leven te leven dat mogelijk is.


Neem contact met mij op:

Zie hiervoor de contactpagina: https://personalmissionstatement.nl/contact/

Wil je nog meer informatie over mij? https://marktissink.nl

Hoe ik dit heb ervaren in het eerste deel van mijn leven?

Ik zelf ben jaren geleden ook maar ergens begonnen. Ooit op de HAVO een keer een profiel gekozen waarbij in de minste weerstand zou ervaren, last minute een hbo-vervolgstudie gekozen en omdat ik op mijn 20e nog geen zin had om te werken een kopstudie aan de universiteit. En omdat ik computers leuk vond ben ik dat maar gaan doen. Niet wetende in welke banen ik zo ontzettend veel over mijzelf zou gaan leren. Want in de eerste 8 jaar van mijn werkende leven had ik al 3 werkgevers versleten. Uit keuzevrijheid ben ik vervolgens maar voor mezelf begonnen.

En dan besef ik mij al heel goed dat ik meer keuze heb dan mijn vader en de generaties daarvoor. Maar die keuzes zijn nog steeds maar een deel van het gehele spectrum aan keuzes. Maar heb je ooit afstand genomen, en heb je ooit geleerd afstand te nemen, van de dagelijkse beslommeringen om eens te kijken, hoe past dit eigenlijk in het geheel. En hoe past dit bij wie ik ben.

Onbewust wist ik het zelf dus al wel “ik moet wat anders gaan doen”, maar wat dan. En toen ben ik zelf vele trainingen gaan volgen om hier inzicht in te krijgen.

En uiteindelijk ben ik van de harde computersystemen naar de zachtere kant ‘de mens’ gegaan. Omdat ik erachter kwam dat ik groeien en anderen helpen (met groei) belangrijk vindt. Dat dat de soort activiteiten zijn waar ik energie van krijg!

Waarschijnlijk wil je meer uit het leven halen. Je zit nu in een sleur, een patroon waar je onbewust in terecht bent gekomen. En begint je hiervan bewust te worden. Je beseft je dat er meer uit je leven te halen is.

Misschien zijn er onderdelen van de dag waar je meer van wilt omdat die je blij maken. Je wilt meer vreugde halen uit wat je nu aan het doen bent. En waarschijnlijk kan, en wil je ook meer impact maken, met je leven zoals het er nu uitziet.