Het leven gaat zoals het gaat. Dat is wat je denkt. Je hebt alles op orde. Werk, relatie, privé. En dat geeft je voldoening. Maar ook niet meer dan dat.
En dat is nou net dat knagende gevoel wat je ervaart als je ‘s avonds in bed stapt. Het gevoel van ‘is dit nou alles van mijn leven’.

En je bent hierin niet de enige. Veel mensen lopen rond met zulke knagende gevoelens.

Dus eigenlijk is het logisch dat je leven zo loopt?
Ja! We hebben ‘gelukkig zijn’ nooit op school geleerd.

Wie heeft jou ooit geleerd hoe je gelukkig kunt zijn? Je leert het niet op school, daar leren ze je niet om je dromen na te jagen. School bereid jou voor om een bepaalde rol te gaan vervullen in de maatschappij, waarvan jij die besluit te kiezen met al je wijsheid op bijvoorbeeld je 16e, 20e en 25e levensjaar.

En dat heb je prima gedaan! Maar….

Sta jezelf toe je eigen leven te leven!

Als je je eigen leven leeft dan ervaar je meer voldoening, heb je waarschijnlijk meer energie en ga je gelukkiger door het leven.

Zelf ben ik hier ook tegenaan gelopen. mee geworsteld en werd er niet vrolijk van. En als ik het kan, dan ben ik ben ervan overtuigd dat je dit allemaal kan waarmaken!

Ga jij die uitdaging aan?
En mag ik jou hierbij helpen?

Misschien kunnen we een keer nader kennismaken. Bijvoorbeeld op een reflectiemiddag of plan een kennismakingsgesprek in!

Of meld je aan voor de niewsbrief vol gave vragen en inzichten.