Aanpak

In mijn reis van de afgelopen 10 jaar heb ik een uniek en vooral effectief model voor mijn coaching en trainingen opgesteld. Mijn PERMISTA-model volgt 8 logische stappen, te weten:

P

E

R

M

I

S

T

A

Prime

Energy

Realize

Mission

Identity

Standards

Talking

Action

permista model

Door het PERMISTA-model te volgen komen alle facetten van een succesvol traject aan bod. Hierdoor heb je altijd optimaal rendement van de geleverde inspanningen.

Wat levert dat rendement mij dan daadwerkelijk op hoor ik je denken…
Dat is per persoon en per situatie verschillend. Maar het kan bijvoorbeeld zijn dat je meer grip krijgt op je leven en de doelen die je voor jezelf stelt.

Tools

Binnen het PERMISTA-model gebruik ik diverse beproefde tools om het traject zo effectief mogelijk te maken.
De 5 belangrijkste zijn:

Personal Mission Statement (PER - MIS - TA)

Wat mij betreft de belangrijkste tool in dit rijtje. Een goed geformuleerd Personal Mission Statement geeft inzichten in de ‘drivers’ van jouw leven. We gaan samen invulling geven aan de vraag wat die drivers voor jou zijn.

Vision Board

Middels het creëren van een vision board krijg je onverwachte inzichten in je diepste wensen voor de lange termijn. Het onzichtbare wordt letterlijk zichtbaar!

Jaarplan

Heel concreet stellen we samen een plan voor de komende 365 dagen op. Waar ga je proactief aan werken? Welke kernwaarden of (bedrijfs)doelen wil je centraal stellen?

Mapping van relaties

We brengen samen in kaart hoe je relationele ‘kaart’ eruitziet. Welke relaties heb je allemaal en welke waarde deel je hierin.

Ikigai

Ikigai staat voor datgene waar jij je bed voor uitkomt en waard is om voor te leven. Het is je passie waarin vier elementen samenkomen: hetgeen waar je van houdt, wat de wereld nodig heeft, waarvoor je betaald kunt worden en waar je goed in bent.

Een hele gereedschapskist vol mooie tools dus! En net als met echt gereedschap is het ook hier de bedoeling om alles in combinatie met elkaar te gebruiken. Pas dan kunnen we relaties gaan leggen en inzichten creëren die jou dichter bij je doel om je leven in een verbeterde versie voort te zetten.

Hoe en waar kun je hieraan beginnen?

Ik bied diverse mogelijkheden aan van zeer laagdrempelig (download het gratis e-book hier!) tot
intensieve trajecten (1 op 1 coaching).

Mocht je er toch niet uitkomen, mail me dan en we zoeken samen naar de beste oplossing voor jouw persoonlijke situatie.